Opplevelsesguider

Opplevelsesguidene og Nasjonale Turistveger inneholder detaljerte veikart som viser populære norske attraksjoner, aktiviteter og severdigheter.

Opplevelsesguider

Detaljerte veikart med opplevelsesguide som gir god oversikt over populære turistdestinasjoner. Opplevelsesguiden viser med beskrivende tekst og bilde hvor i kartet du finner attraksjoner, aktiviteter og severdigheter. I tillegg vises også nyttig veiinformasjon som bensinstasjoner, hurtigladestasjoner, fergestrekninger, rasteplasser og bomstasjoner. Opplevelsesguidene er perfekt for planlegging av bilferien i Norge.

Opplevelsesguidene finnes i to versjoner, men innholdet er den samme. Opplevelsesguidene i blå farge har et stort oversiktskart, perfekt for planlegging av ferien. Opplevelsesguidene i gul farge er laget i et mindre og mer smidig format som egner seg til bruk i bilen.

Opplevelsesguidene er på tre språk, norsk, engelsk og tysk

 

 

Nasjonale Turistveger

Kartserien legger til rette for fantastiske opplevelser langs de utvalgte veistrekningene.

Kartene viser spektakulære utsiktspunkter, naturopplevelser, attraksjoner, arkitektur, spise-/ overnattingssteder og severdigheter. Dette blir beskrevet i kartet med tekst og bilder.

Kartene er laget i samarbeid med Statens vegvesen.

 

Kartene er på tre språk, norsk, engelsk og tysk

 

Laster...
Vise somRutenettListe

Elementer 1-24 av 30

Side
per side
Angi stigende retning
Vise somRutenettListe

Elementer 1-24 av 30

Side
per side
Angi stigende retning

Leter du etter et kart over et spesifikt område?

1. Søk etter ønsket turområde i hovedsøket på toppen av denne siden.  - anbefales

eller

2. Dersom du er ute etter kart over mindre kjente turområder (småsteder) kan det lønne seg å benytte våre søkbare oversiktskart per kartserie. 

 

Trustpilot
© 2021 | KARTBUTIKKEN | Tel: 67 59 28 10 (9-15 hverdager)| E-post: