Language :

BugsAway Paisley Bandana Rogue

BugsAway Paisley Bandana Rogue
Varenr.
KB-971370
EAN:
0613543819222
Lager
På lager
Pris
EUR 12,79 Eks. MVA
Før
EUR 17,05

Kvantumsrabatt

Loading...
  • BugsAway Paisley Bandana Rogue
  • KB-971370_2
  • KB-971370_4
  • KB-971370_3
Nyt sommeren uten mygg og flått!

Rød bandana fra Exofficio med Insect Shield® som stopper mygg, flått, knott, klegg og andre insekter.

- UV-beskyttelse

- Luktstoppende effekt

- 100 prosent bomull

- Én størrelse passer alle (55 x 44 cm)

- Vekt: 47 gram

 

BugsAway Paisley Bandana har Insect Shield®, en integrert insektsbeskyttelse med permetrin, som varer i opptil 70 vask. Permetrin er en kunstig variant av et stoff som naturlig produseres i krysantemum-planter. Denne beskyttelsen er selvsagt helt usynlig, luktfri og trygg å bruke for hele familien. Verdens helseorganisasjon anbefaler denne typen bekledning for å beskytte seg. Tradisjonelle myggmidler må påføres jevnlig, er ofte oljete og har sterk lukt. Med klær fra ExOfficio slipper du repåføring og å bruke kjemikalier direkte på huden.

 

Teknologien som stopper mygg og flått


Insektsbeskyttelsen Insect Shield® varer i opptil 70 vask. Permetrin er middelet som mygg og flått skyr. Dette er en kunstig variant av et stoff som naturlig produseres i krysantemum-planter. Beskyttelsen er selvsagt helt usynlig, luktfri og trygg å bruke for hele familien. Verdens helseorganisasjon anbefaler denne typen bekledning for å beskytte seg..

Mange fordeler vs. tradisjonelle myggmidler
Det amerikanske forsvaret var blant de første som utviklet klær med integrert insektsbeskyttelse. Fordelene er mange sammenlignet med tradisjonelle myggmidler. Disse påføres direkte på huden, de må påføres jevnlig, er ofte oljete og har sterk lukt. Med Paisley Bandana fra ExOfficio (USA) slipper du å bruke kjemikalier direkte på huden. Forskning viser dessuten at det er svært små mengder som smitter over på huden fra plagget

Forebygger flåttbitt
Både Folkehelseinstituttet og den nye nasjonale kompetansetjenesten for flåttbårne sykdommer ved Sørlandet Sykehus HF, Flåttsenteret, anbefaler å bruke klær for å forebygge mot flåttbitt. Bruker du klær med Insect Shield® får du dobbelt beskyttelse; først i form av selve plagget, så i form av insektsbeskyttelsen.

Testvinnende bekledning
Jakt & Fiske testet ExOfficio til terningkast 6 sommeren 2011: «Knotten på Kolahalvøya valgte å sette seg på lesiden av buksene før de døde i store antall. Myggen holdt seg lenger unna, og det er første gang jeg har kunnet bruke en så tynn cap som den fra ExOfficio, uten å få myggstikk i hodebunnen. Klærne er svært behagelige å bruke, tørker fort og er funksjonelle», skriver bladet, bl.a., i testen.

 

Luktstoppende teknologi

Dinside.no har også testet ExOfficio-klær. De skriver, blant annet: «Mens de andre bannet og skreik mens de febrilsk prøvde å drepe kleggen, satt jeg rolig på stolen og så et mønster danne seg: Kleggen, samt noen mygg, landet på klærne, ventet i ett eller to sekunder, for så å lette igjen med uforrettet sak». Og videre om funksjonaliteten: «Etter ti dagers bruk med fisketurer, turer i skog og mark og matlaging bak oss, var vi skitne fra topp til tå. Men klærne luktet likevel ikke. Det er også imponerende». Les mer på dinside.no

De som kjøpte dette kjøpte også

BugsAway Paisley Bandana Lapis
Pris
EUR 12,79 Eks. MVA
BugsAway Paisley Bandana Bone
Pris
EUR 12,79 Eks. MVA
Ånderdalen kart i plast
Pris
EUR 20,48 Eks. MVA
Senjahopen kart i plast
Pris
EUR 20,48 Eks. MVA