Laster...

TAR Questar 20F/-6C Vanlig størrelse (183 cm)

  • Brukt i 71 grader nord !
  • Impregnert mot fukt (Nikwax)
  • Kompakt og lett 3 sesongs dunsovepose
  • Romslige og varm for optimal komfort
Spesialpris3599,-Vanlig pris4499,-
På lager
Mer informasjon
SKU 87604
Type turutstyr Sovepose og Liggeunderlag
Produsent Therm-a-Rest

Therm-a-Rest Questar -6C sovepose for eventyreren

 

Questar er den mest romslige dunsoveposen fra Therm-a-Rest, og er laget for deg som ønsker en pose for høst og milde vintre der varme og komfort er viktig. Du trenger for øvrig ikke å være ekstrem på noen måte for å ønske deg en lett og romslig sovepose, kanskje du bare er glad i komfort på tur.

 

Questar er den mest romslige soveposen fra Therm-a-Rest og er laget for deg som ønsker en sovepose for vår, sommer og høst der varme og komfort er viktig. Du trenger for øvrig ikke å være ekstrem på noen måte for å ønske deg en lett og romslig sovepose, kanskje du bare er glad i komfort på tur?

 

Questar soveposen er oppgitt til 0C grader i komfort-temperatur i undertøy. Med stillongs er komfort-temperaturen på -6C grader. Disse tallene er realistiske og baserer seg på at man bruker et liggeunderlag med tilstrekkelig isolasjon. Questar soveposen har W.A.R.M. fit passform som står for «With Additional Room for Multiple positions”. I Questar soveposen har du god nok plass til å sove i alle mulige posisjoner du skulle ønske. Det er også god plass i posen for å tørke undertøy i løpet av natten. Den romslige passformen gir en god komfort og rom for bevegelighet i soveposen.

 

Soveposen er fylt med 650 Cuin NikWax impregnert andedun som sørger for at dunet holder seg spenstig over tid. NixWax impregnering sørger for at fuktighet ikke trenger inn i soveposen slik som svette fra deg selv eller kondens i teltet. Typiske situasjoner er mange dager i telt med mye kondens og generell kontakt med snø og vann. Soveposen blir heller ikke særlig påvirket av fordamping fra kroppen på grunn av impregneringen.

 

Det er ekstra dunkammere som beskytter mot kuldeinntregning og tap av kroppsvarme langs nakke, i halsen i hetten og bak glidelåsen. I fotpartiet er det en ergonomisk fotboks for bedre passform og isolasjon. I tåboksen er den en dunfylt lomme som du kan putte føttene inn i for deg som er en frysepinne.

 

Soveposen har soneisolasjon som maksimerer varmen. Det er 60% dun på oversiden og 40% dun på undersiden av soveposen. Dette gjør at dunet blir mer effektivt brukt i forhold til vekt og varme. På undersiden av soveposen er det SynergLinks slik at man kan koble soveposen og liggeunderlaget sammen. Dunen på undersiden blir uansett komprimert og mister mye av varmeevnen sin, derfor vil du ha toppsiden opp. Slik får du både en lettere og varmere pose.

 

Therm-a-Rest dyner og tepper kan kobles på soveposen ved hjelp av hemper på posen slik at man kan øke temperaturen og bruksområdet. Soveposen kommer med komprimeringstrekk for bruk på tur og oppbevaringstrekk for oppbevaring hjemme. Oppbevaringstrekket gjør at dunet holder seg spenstig over tid!

 

Alle Therm-a-Rest soveposene er sertifisert etter «Responsible Down Standard».

 

Questar soveposen ble brukt av deltakerne under «Camp 71», «71 Grader Nord» og «71° NORD - NORGES TØFFESTE KJENDIS» i 2021.


Ekstern lomme for småting (hørepropper, lykt etc.) 

Komforttemperatur på 0 grader i underbuksa og minus 6 i undertøy

Toveis glidelås som ikke hekter seg fast i innertrekket 

Ytterstoff 20D polyester Ripstop m/DWR behandling 

Innerstoff 20D polyester Taffeta Glidelås på venstre side

650-fyll Nikwax Hydrophobic andedun

Komprimeringstrekk og lagringspose er inkludert 


991 g, 170 - 183 cm lang 


 

Utstyr til turen

Gå til Turutstyr kategorien

 

Trustpilot
© 2021 | KARTBUTIKKEN | Tel: 67 59 28 10 (9-15 hverdager)| E-post: [email protected]