Laster...

Skjærgårdskart Bergen

Kystkart for padlere, fiskere og turgåere.
259,-
-
+
På lager
Forside av Skjærgårdskart Bergen kart
Forside av Skjærgårdskart Bergen kart Baksiden av Skjærgårdskart Bergen kartet Dekningsområdet Skjærgårdskart Bergen kartet
Mer informasjon
Produsent Nordeca Konsument
SKU 5202
Bruksområde Tur, Padling
Serie Skjærgårdskart
Hytter i kartet Friluftshuset i Kållevåg, Våganeset, Barholmen, Sandholna
Språk Norsk
Kart begge sider Nei
Format Sammenleggbart
EAN 7046660052020
Destinasjoner Askøyna, Bergen, Flesland, Hordaland, Kleppestø, Nesttun, Sotra
Overnatting Kystledhytter
Land Norge
Materiale Plastfiber
Stier Kyststier
Målestokk 1: 25 000
Kartstørrelse 70x100 cm
Oppdatert 2016
Skjærgårdskartet er et opplevelseskart for kystnære friluftsaktiviteter. Du finner informasjon om Kyststiene og Kystledhyttene, turmål, tilrettelagte områder for friluftsliv, teltplasser, servicetilbud og offentlig kommunikasjon i skjærgården. Kartet er ideelt for turgåing, sykling, padling, fiske, bading og dykking. Skjærgården i Hordaland er kanskje den mest mangfoldige i Norge. Her finner du blankskurte svaberg, grønne skogkledde øyer og fjorder som strekker seg innover mot fjellene, breer og høyfjellsplatå. Mange av områdene er fine utgangspunkt for turer langs kyststier, eller padling med kano eller kajakk. Noen områder er også tilrettelagt med gapahuker, klatrevegger og hinderløyper. Her finner du områder som er egnet for fiske fra land, telting og ankring med båt. I mange av friluftsområdene er det lagt ut geocacher. Nordsjøløypa - North Sea Trail er navnet på et nettverk av vandreruter i 26 norske, svenske, danske, tyske, nederlandske, engelske og skotske regioner. Tilsammen er det opparbeidet mer enn 5 000 km vandringsled. En rekke nye og tidligere eksi--sterende turveier langs Nordsjøkysten inngår i nettverket. De mest populære hyttene er Kollevåg på Askøy, Sandholna i Bergen, Skage-neset på Radøy og Horgo i Austevoll. Kystledhyttene leies ut for inntil en uke i sesongen, fra mai til september.
Skjærgårdskart
Skjærgårdskartene er detaljerte kart i målestokk 1:25 000 for kystnære friluftsaktiviteter og opplevelser. Her finner du blant annet informasjon om turstier, kyststier, hytter, overnattingsplasser og badeplasser. I tillegg finnes informasjon om offentlig kommunikasjon i skjærgården. Kartene er ideelt for turgåing, sykling og padling/kajakk.

Kartene er trykket på slitesterkt og værbestandig plastfibermateriale
Språk: norsk og engelsk

Oversiktskart for serien

Trustpilot
© 2022 | KARTBUTIKKEN | Tel: 67 59 28 10 (09:00-16:00 hverdager)| E-post: [email protected]