Laster...

Sjøkart og skjærgårdskart

 

Vi i kartbutikken.no tilbyr forskjellige typer kystkart etter hva du skal bruke kartet til. Vi tilbyr bårsportkart også kjent som sjøkart med detaljert informasjon om grunner, dybder og innseilinger og vi tilbyr skjærgårdskart som er laget spesielt for aktiviteter langs kysten som padling/roing, turermed nyttig informasjon om badeplasser, fiskeplasser, padling, kyststier, severdigheter, utsiktspunkter og parkeringer

 

Sjøkart / båtsportkart

Sjo og båtsportkart

Båtsportkartene er sjøkart i målestokk 1:50 000 med informasjon fra Kartverket. Kartene inneholder også detaljkart for inn-seilinger og havner og et planleggingskart over området.

Kartet har målestokk 1:50 000, som betyr at 1 cm på kartet er 500 m i terrenget. Kartbladene leveres i en praktisk plastmappe som beskytter kartene mot vann. Mappen er konstruert for å kunne legge tilstøtende kart mot hverandre, slik at det blir enklere å få oversikt og navigere. Nordeca Konsument har et samarbeid med Redningsselskapet på Båtsportkartserien.

Kartene har følgende språk: Norsk, engelsk

Se alle sjøkart/ båtsportkart her.

 

 

 

 

 

 

 

 

Skjærgårdskart Skjærgårdskart turkart

Skjærgårdskartene er laget spesielt for aktiviteter langs kysten som padling/roing, turer og baser seg på grunndata fra Kartverket. Kartene har nyttig informasjon om badeplasser, fiskeplasser, padling, kyststier, severdigheter, utsiktspunkter og parkeringer, slik at du kan få maksimalt ut av det området som kartet dekker. Til hvert kart medfølger det et hefte med informasjon om bl.a. overnattingsmuligheter, severdigheter, verneområder m.m. OBS! Heftet er kun på norsk.

Skjærgårdskartene har målestokk 1:25 000 som betyr at 1 cm på kartet er 250 meter i terrenget. Dette gjør kartet ideelt for dagsturer og det er kart på begge sider.

Kartene har følgende språk: Norsk, engelsk

Skjærgårds turkartene er produsert i kvalitetsmaterialet Tyvek som er et rivesikkert og 100% vanntett materiale.

OBS! Skjærgårdskatene er ikke egnet for båtnavigasjon, men at gjerne en titt på våre sjøkart / båtsportkart.

 

Se alle skjærgårds turkart her.

 

 

 

Havneboka
Havenboka

 Havneboka beskriver gjestehavner og naturhavner for folk med fritidsbåt. Boka passer for både erfarne båtfolk og nybegynnere. Én side per havn, dobbeltside på utvalgte. Hver havn er beskrevet med et helikopterfotografi, detaljkart med unik 2 meters dybdekurver tilpasset fritidsbåter, og en kort informativ tekst. Kameravinkel markert i kartet, nøyaktig posisjon, beliggenhet, seilingsforhold og servicetilbud. Oversiktskart for hvert kapittel. 

Se havneboka her.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kombiner båt og fiske

Ta med deg fiskeutstyr og få fangst på turen! Sølvkroken har kompakte og lette teleskopstenger som er praktiske å ha med på turen!

Sjekk ut sortimentet fra vår samarbeidsparter Sølvkroken fiskeutstyr.

Sølvkroken fiskeutstyr - stolt norsk tradisjon i 90 år

 

Turkart - fiske

 

Finn riktig kart med vårt kartsøk

Finn riktig kart - kartsøk

 

 

 

Trustpilot
© 2023 | KARTBUTIKKEN | Tel: 67 59 28 10 (09:00-16:00 hverdager)| E-post: [email protected]