Laster...

Rallarvegen Sykkelkart

Dekker populære sykkelturer
  • Kartet dekker Haugastøl, Finse, Hallingskeid, Vatnahalsen, Myrdal, Flåm
  • Med DNT informasjon i målestokk 1:50 000 som tåler vann
259,-
-
+
På lager
Dekningsområdet Rallarvegen Sykkelkart 1:50 000 kartet
Forside av Rallarvegen Sykkelkart 1:50 000 kart Baksiden av Rallarvegen Sykkelkart 1:50 000 kartet Dekningsområdet Rallarvegen Sykkelkart 1:50 000 kartet Eksempel på kartet Rallarvegen Sykkelkart 1:50 000
Mer informasjon
Produsent Nordic Maps
SKU 4001
Kartstørrelse 70x100 cm
Målestokk 1: 50 000
Stier Turstier
Oppdatert 2021
Materiale Plastfiber
Bruksområde Tur
Overnatting Betjente hytter, Ubetjente hytter, Selvbetjente hytter, Hoteller
Hytter i kartet Demmevasshytta, Jøkulhytta, Appelsinhytta, Finsehytta, Haugastøl, Østerbø fjellstove, Aurlandsdalen turisthytte, Vatnahalsen høyfjellshotell, Myrdal fjellstove, Kaldavasshytta, Hallingskeid.
Kart begge sider Nei
Land Norge
Destinasjoner Finse, Vassbygdi, Aurlandsdalen, Flåm, Myrdal, Hallingskeid, Haugastøl, Vikastølen.
Format Sammenleggbart
Språk Norsk, Engelsk
Serie Sykkelkart
Sykkelkart er en kartserie i 1:50 000 som er velegnet for sykkelturer med informasjon fra Kartverket. I tillegg til å dekke Rallarvegen finnes også informasjon i kartet som viser hytter, campingplasser, severdigheter i området og muligheter for sykkelutleie og andre sportsaktiviteter. Rallarvegen er flere ganger blitt kåret til Norges vakreste sykkelvei med start på Haugastøl, via Finse, Hallingskeid og Myrdal, før den fortsetter langs Flåmbanen ned til vakre Flåm. Her er det fantastisk natur å oppleve på veien som tar deg gjennom et fantastisk høyfjellsområde opp til over 1300m og ned til Flåm ved havnivå.  Ved Flåm finner du alt av servicetilbud og stedet er et perfekt utgangspunkt for videre reiser. Eksempel på hytter i kartet: Demmevasshytta, Jøkulhytta, Appelsinhytta, Finsehytta, Haugastøl, Østerbø fjellstove, Aurlandsdalen turisthytte, Vatnahalsen høyfjellshotell, Myrdal fjellstove, Kaldavasshytta, Hallingskeid. 
Sykkelkart er en ny kartserie i 1:50 000 som er velegnet for sykkelturer med informasjon fra Kartverket. Serien dekker populære sykkelruter med kilometermerking i kartene. I tillegg finner man informasjon om hytter, campingmuligheter, severdigheter og sykkelutleie. Kartene er laget i et slitesterkt og værbestandig materiale.

Oversiktskart for serien

Trustpilot
© 2024 | KARTBUTIKKEN | Tel: 67 59 28 10 (09:00-16:00 hverdager)| E-post: [email protected]