Laster...

Peak Aspiration S 40 L

  • Flott dagstursekk
  • Balansert bæresystem
  • Vanntett innvendig
Spesialpris999,-Vanlig pris2699,-
På lager
Mer informasjon
SKU 87148
EAN 9421901985066
Type turutstyr Sekk og Bag
Produsent Aarn

Stor og solid sekk som passer perfekt på sommerens tur fra hytte til hytte. Flott sekk også til kortere turer og alt annet aktivt friluftsliv, som skituren, sykling, fisketuren osv. 


Peak Aspiration har toppåpning, ett stort hovedrom og flere mindre i lokket. Den er 100 % vanntett innvending. Sekken har også tre praktiske utvendige stretchlommer. Sekken passer for deg med rygglengde på 36 cm eller mindre. Her kan du lese hvordan du enkelt finner din rygglengde 

https://nordicoutdoor.no/2018/04/17/velge-aarn-sekk/


Peak Aspiration leveres med remmer til å feste isøks, snøbrett o.l. 

Produsert i (hovedmaterialer): 500D og 1000D cordura nylon, 220D ripstop nylon. 

Sekken passer med alle Balance Pockets. 


Om Aarn-sekkene: 

Aarn er en ryggsekkprodusent fra New Zealand, kjent for sine unike Flowmo Bodypacks. 

Sekkene er ypperlige til aktiviteter som frikjøring, sykling, klatring og lange fjellturer, men passer selvsagt til alle turformål. 


Filosofien bak er enkel, men kan utgjøre en stor forskjell på tur. Vanlige ryggsekker kan lett forskyve kroppens tyngdepunkt slik at ryggsøylen belastes både feil og unødvendig. Aarns Bodypacks er spesialutviklet for ikke å forstyrre kroppens naturlige tyngdepunkt, balanse og bevegelser. 

Sekkene er designet for å jobbe naturlig sammen med din rygg, skuldre og hofter, og de er utviklet i samarbeid med erfarne newzealandske fjellfolk. Form og funksjon er dermed også resultatet av innspill fra ekspertene som vet hva det vil si å være på tur, enten det er snakk om en kort klatreøkt eller en lang fjelltur!


Flowmo Backpacks er Aarns betegnelse på sekker som er designet for å «flyte» med kroppens bevegelser. I tillegg kan disse balanseres ytterligere med Balance Pockets, som bæres foran på magen. Du har da en Flowmo Bodypack. Bæresystemets tyngdepunkt er flyttet til senter av kroppen. Slik balanseres ikke bare vekta godt, men du sparer også krefter og kroppen orker langt mer! I tillegg er det praktisk på tur: Med vanlige ryggsekker må du som oftest stoppe og ta av deg hele utstyret for å komme til det du trenger. 


Med Aarns Balance Pockets har du mulighet til å bære det du trenger innen rekkevidde, enten det er kamera, vannflasker, sjokolade eller noe annet.


 

Utstyr til turen

Gå til Turutstyr kategorien

 

© 2021 | KARTBUTIKKEN | Tel: 67 59 28 10 (9-15 hverdager)| E-post: [email protected]