Laster...

Norway 1:1 000 000 Opplevelsesguide

Guide for aktiviteter, attraksjoner og severdigheter.
  • Kartet dekker hele Norge
  • Masse nyttig informasjon for de som vil opplevle noe mer
239,-
-
+
På lager
Mer informasjon
Produsent Nordeca Konsument
Målestokk 1: 1000 000
Oppdatert 2018
Kartstørrelse 70x100 cm
Materiale Papir
Bruksområde Biltur, Sightseeing og aktiviteter
Serie Opplevelsesguider
Språk Norsk, Engelsk, Tysk
Format Sammenleggbart
Destinasjoner Vadsø, Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Bergen, Oslo, Stavanger, Kristiansand
Land Norge
Kart begge sider Nei
EAN 7046660060100
Attraksjoner Trollstigen, Trolltunga, Besseggen, Vøringsfossen, Preikestolen, Geirangerfjorden, Lysefjorden, Kjosfossen, Atlanterhavsveien, Sognefjell, Steinsdalsfossen, Andøya, Helgelandsskysten
SKU 6010
Opplevelsesguide Norway viser veien til de 100 mest besøkte turistattraksjonene i Norge, inntegnet på vårt populære Norgeskart i 1:1 000 000. Kartet har 100 attraksjoner/severdigheter/aktiviteter, noen eksempler er: Rambergstranda, Lofotr Vikingmuseum, Preikestolen, Flåmsbana, Atlanterhavsvegen, Trolltunga, Sognefjellsvegen, Geirangerfjorden, Bø Sommerland og Fløibanen Bergen.
Opplevelsesguider
Detaljerte veikart med opplevelsesguide som gir god oversikt over populære turistdestinasjoner. Opplevelsesguiden viser med beskrivende tekst og bilde hvor i kartet du finner attraksjoner, aktiviteter og severdigheter. I tillegg vises også nyttig veiinformasjon som bensinstasjoner, hurtigladestasjoner, fergestrekninger, rasteplasser og bomstasjoner. Opplevelsesguidene er perfekt for planlegging av bilferien i Norge.
Opplevelsesguidene finnes i to versjoner, men innholdet er den samme. Opplevelsesguidene i blå farge har et stort oversiktskart, perfekt for planlegging av ferien. Opplevelsesguidene i gul farge er laget i et mindre og mer smidig format som egner seg til bruk i bilen.

Opplevelsesguidene er på tre språk, norsk, engelsk og tysk

 

TURUTSTYR 

Se alt turutstyr

 

© 2021 | KARTBUTIKKEN | Tel: 67 59 28 10 (9-15 hverdager)| E-post: [email protected]