Laster...

Norges skjulte perler

Spesialpris 199,- Vanlig pris 295,-
-
+
På lager
-33%
Norges skjulte perler
Norges skjulte perler
Mer informasjon
SKU 5300

Boka handler om turer med bil, til fots, på sykkel og i kajakk til steder i Norge de fleste ikke har vært. I tillegg inneholder den en spennende samling av oppskrifter på matretter som finnes de forskjellige plassene.


Det fantastiske, lange og varierte landet vårt har mange muligheter for natur-, kultur og turopplevelser, men svært mange av dem er godt skjult for de fleste av oss. I denne boka har vi derfor valgt å omtale turmål som ikke er så vanlige, eller å presentere mer kjente turmål i sammen med noen som ikke er det. Boka handler om turer med bil, til fots, på sykkel og i kajakk, og de er fordelt på alle Norges 11 fylker. Håpet med boka er at leserne skal få tips som kan gjøre Norgesferien enda mer interessant.


Boka byr også på mange møter med interessante mennesker forfatterne har møtt på de forskjellige plassene. Mange av deres råd om interessante opplevelser bringer vi gjerne videre.


Dessuten handler denne boka om mat. Norges bygdekvinnelag har hjulpet NAF med å presentere tradisjonsmat fra de forskjellige stedene boka presenterer. Oppskriftssamlingen bør også inspirerer både til ny matlaging og turer til områdene der rettene har sitt opphav.

Relaterte produkter

Trustpilot
© 2023 | KARTBUTIKKEN | Tel: 67 59 28 10 (09:00-16:00 hverdager)| E-post: [email protected]