Laster...

Norges beste bilturer

295,-
Ikke på lager
Norges beste bilturer
Norges beste bilturer
Mer informasjon
SKU 5301

Hva er de mest spektakulære og innholdsrike bilturene i Norge? Det er det sikkert mange oppfatninger om, men denne boka inneholder et utvalg av de turene NAFs veibokredaksjon har plukket ut etter å ha fartet landet rundt i årevis.

I «Norges beste bilturer» har veibokredaksjonen valgt å ta utgangspunkt i det som etter deres syn er høydepunktene fra de fire foregående bøkene i NAFs nye serie av reisebøker. De utvalgte artiklene er ajourførte og har fått mange nye bilder og kart. Noen av dem også utvidet, og et par er nyskrevne. Etter NAFs mening byr derfor denne boka på en smørbrødliste over det som er de beste opplevelsene for deg som vil på biltur i Norge, enten det er natur, kultur eller turmuligheter du søker.

Også den femte boka i serien av reisebøker som NAF har gitt ut de siste årene er skrevet sammen med Norsk Kulturarv. Det borger også for at utvalget av kulturminner og andre reiseopplevelser som presenteres langs veiene holder høy standard.

Redaksjonen håper at omtalene av disse fine bilturene skal inspirere mange til å oppleve nye sider av vårt lange og innholdsrike land.

Relaterte produkter

Trustpilot
© 2024 | KARTBUTIKKEN | Tel: 67 59 28 10 (09:00-16:00 hverdager)| E-post: [email protected]