Laster...

Load Limo L/M - 75L sekk

  • Naturlige balansert tyngdepunkt
  • Vanntett innvendig
  • Kan tilpasses din kropp
  • Stor tursekk 75L
Spesialpris1499,-Vanlig pris3399,-
På lager
Mer informasjon
SKU 87131
EAN 9421901985196
Type turutstyr Sekk og Bag
Produsent Aarn
Stor sekk som er perfekt for å frakte med seg mye utstyr på lengre turer! Dette er også et godt valg når du trenger en stor jaktsekk. Load Limo rommer 75 l. Den har toppåpning og er 100 prosent vanntett innvendig. Load Limo har ett stort hovedrom, samt flere mindre lommer. Praktiske festeordninger for, eksempelvis, isøks og staver. Hovedmaterialer i sekken: 500D cordura, 220D, 40D ripstop nylon.


L/M står for sekkens rygglengde. Les hvordan du finner din rygglengde her:
https://nordicoutdoor.no/2018/04/17/velge-aarn-sekk/


Om Aarn-sekkene:
Aarn er en ryggsekkprodusent fra New Zealand, kjent for sine unike Flowmo Bodypacks.
Sekkene er ypperlige til aktiviteter som frikjøring, sykling, klatring, backpacking og lange fjellturer, men passer selvsagt til alle turformål.

Filosofien bak er enkel, men kan utgjøre en stor forskjell på tur. Vanlige ryggsekker kan lett forskyve kroppens tyngdepunkt slik at ryggsøylen belastes både feil og unødvendig. Aarns Bodypacks er spesialutviklet for ikke å forstyrre kroppens naturlige tyngdepunkt, balanse og bevegelser.
Sekkene er designet for å jobbe naturlig sammen med din rygg, skuldre og hofter, og de er utviklet i samarbeid med erfarne newzealandske fjellfolk. Form og funksjon er dermed også resultatet av innspill fra ekspertene som vet hva det vil si å være på tur, enten det er snakk om en kort klatreøkt eller en lang fjelltur!

Flowmo Backpacks er Aarns betegnelse på sekker som er designet for å «flyte» med kroppens bevegelser. I tillegg kan disse balanseres ytterligere med Balance Pockets, som bæres foran på magen. Du har da en Flowmo Bodypack. Bæresystemets tyngdepunkt er flyttet til senter av kroppen. Slik balanseres ikke bare vekta godt, men du sparer også krefter og kroppen orker langt mer! I tillegg er det praktisk på tur: Med vanlige ryggsekker må du som oftest stoppe og ta av deg hele utstyret for å komme til det du trenger.

Med Aarns Balance Pockets har du mulighet til å bære det du trenger innen rekkevidde, enten det er kamera, vannflasker, sjokolade eller noe annet.


Norske tester av Aarn sekker:


"Det er i terrenget, i fjellet, at man merker at sekken skiller seg ut fra alle de andre man har benyttet opp gjennom årene"

bjarnesturblogg.blogspot.com


"Kombinasjonen av Aarn sitt bæreystem, sammen med hovedsekken på ryggen og frontsekkene på brystet gav meg en helt ny opplevelse av vektfordeling og bærekomfort."

tur365.wordpress.com

"Tross skepsis til skulderreimene, så er jeg begeistret for at noen har tatt tak i ideen med å lage en slik sekk, der vekten fordeles foran og bak."

villmarksbilder.no

Relaterte produkter

 

Utstyr til turen

Gå til Turutstyr kategorien

 

© 2021 | KARTBUTIKKEN | Tel: 67 59 28 10 (9-15 hverdager)| E-post: [email protected]