Båt og Skjærgårdskart

Båtsportkartene er sjøkart i målestokk 1:50 000 med informasjon fra Kartverket. Kartene inneholder også detaljkart for inn-seilinger og havner og et planleggingskart over området.

Skjærgårdskartene er detaljerte kart i målestokk 1:25 000 for kystnære friluftsaktiviteter og opplevelser.

Båtsportkart

Båtsportkartene er sjøkart i målestokk 1:50 000 med informasjon fra Kartverket. Kartene inneholder også detaljkart for innseilinger og havner og et planleggingskart over området.

Kartbladene leveres i en praktisk plastmappe som beskytter kartene mot vann. Mappen er konstruert for å kunne legge tilstøtende kart mot hverandre, slik at det blir enklere å få oversikt og navigere. Nordeca Konsument har et samarbeid med Redningsselskapet på Båtsportkartserien.

 

 

Skjærgårdskart

Skjærgårdskartene er detaljerte kart i målestokk 1:25 000 for kystnære friluftsaktiviteter og opplevelser. Her finner du blant annet informasjon om turstier, kyststier, hytter, overnattingsplasser og badeplasser. I tillegg finnes informasjon om offentlig kommunikasjon i skjærgården. Kartene er ideelt for turgåing, sykling og padling/kajakk.

 

Kartene er trykket på slitesterkt og værbestandig plastfibermateriale

Språk: norsk og engelsk

Laster...
Vise somRutenettListe

19 Produkter

per side
Angi stigende retning
Vise somRutenettListe

19 Produkter

per side
Angi stigende retning

Leter du etter et kart over et spesifikt område?

1. Søk etter ønsket turområde i hovedsøket på toppen av denne siden.  - anbefales

eller

2. Dersom du er ute etter kart over mindre kjente turområder (småsteder) kan det lønne seg å benytte våre søkbare oversiktskart per kartserie. 

 

Trustpilot
© 2021 | KARTBUTIKKEN | Tel: 67 59 28 10 (9-15 hverdager)| E-post: