Finn riktig kart

Laster...

Klikk på en kartserie i listen under. (Turkart, Guider og vei og Båt og skjærgård). Benytt søket i kartet og klikk på kartruten du ønsker å lese mer om. (Les om seriene under)

 

 

For enda mer utfyllende informasjon om en kartserie klikker du deg inn på en av seriene under og trykker på les mer .. +  øverst på siden.

Turkart

Vi har 3 turkartserier å velge mellom. Seriene har forskjellig dekningsgrad så dersom en serie ikke har et kart som dekker ditt område er det lurt å  sjekke neste turkartserie. Norge-serien dekker hele landet.

Til navigering på tur annbefaler vi målestokk 1:25 000 eller 1:50 000. 1:50 000 er mest utbredt så det er her du har best utvalg. 1:100 000 er beregnet til planlegging.

Topo 3000 

Inneholder data fra Kartverket. Hvert kart dekker populære turområder med uthevet turinformasjon. Målestokk: 1:50 000. Kart begge sider. Materiale: plastfiber.

Norge-serien 

Landsdekkende serie med kartoverlapp for enkel navigering. Målestokk: 1:50 000. Kart begge sider. Materiale: plastfiber.

DNT-Turkart

Kart med DNT informasjon laget i samarbeid med og godkjent av DNT. Målestokk: 1:25 000, 1:50 000 og 1:100 000. DNT informasjon på bakside av kart. Materiale: plastfiber eller papir (se info på produktsiden til det aktuelle kartet).

 

Guider og veikart

Opplevelsesguider

Detaljerte veikart med opplevelsesguide (bilder og tekster) som gir god oversikt over populære Norske turistdestinasjoner. Målestokk: 1: 250 000. Materiale: Papir.

Nasjonale Turistveger

Veiguide for Norges vakreste veistrekninger. Laget i samarbeid med statens Vegvesen. Målestokk: Varierende. Materiale: Papir.

Veikart

Veikartene og veiboken egner seg godt for planlegging av kjøreturen og er et viktig tilbehør i bilen. I kartene finnes bl.a. bensinstasjoner, hurtigladestasjoner for elbil, rasteplasser, fergestrekninger samt et utvalg av natur- og kulturattraksjoner. Målestokk: Varierende. Materiale: Papir.

 

Båt og skjærgårdskart

Båtsportkart

Båtsportkartene er sjøkart i målestokk 1:50 000 med informasjon fra Kartverket. Kartene inneholder også detaljkart for innseilinger og havner og et planleggingskart over området. Materiale: Papir (leveres i plastmappe - uttbrettbar slik at du kan se 4 kartblad)

Skjærgårdskart

Skjærgårdskartene er detaljerte kart i målestokk 1:25 000 for kystnære friluftsaktiviteter og opplevelser. Kartene er ideelt for turgåing, sykling og padling/kajakk.

Trustpilot
© 2022 | KARTBUTIKKEN | Tel: 67 59 28 10 (09:00-16:00 hverdager)| E-post: [email protected]