71 grader nord Turutstyr

Laster...

71° nord er TVNorges populære realityserie der deltakere skal ta seg fra Lindesnes til Nordkapp

Turutstyret som benyttes i serien er beregnet for tøffe forhold og er derfor av meget god kvalitet.

Utstyret har også mange smarte funksjoner og løsninger som gjør turlivet enklere!

 

71 grader nord Telt

MSR startet med å utvikle klatreutstyr og utvidet etterhvert sitt soriment med telt av høy kvalitet. 

"Ideen om at bedre, sikrere, mer pålitelig utstyr er nøkkelen til å låse opp større eventyr" - MSR's Motto

Teltene fra MSR kan deles inn i to kategorier; vintertelt og 3-sesongs telt. Vinterteltene er består av seriene Remote, Access, Stormking og Advance Pro. Vinterteltene er orange, lett av vekt og tåler mye vær.
3-sesongs teltene består av seriene Elixir, Hubba, Carbon Reflex, Zoic og Freelite. Disse teltene er grønne, bortsett fra Zoic som er lysegrått. Teltene er enkle å sette opp, lette av vekt og noe som gjør disse teltene ekstra spennende er at du kan bruke de uten teltduk hvis været tillater det. Slik kan du få spektakulær utsikt der du velger å sette opp camp. Noen av teltene gir deg også mulighet til å sette opp teltet kun ytterduk dersom du trenger rask ly for regn og vind.

  1. MSR Elixir 4 Tent V2 - Forside telt
    MSR Elixir 4 Tent V2 - Grønt
    Spesialpris 4999,- Vanlig pris 7499,-

 

71 grader nord Sovepose og Liggeunderlag

Therm-a-Rest ble startet i 1971 av de tre klatrekompisene Jim Lea, Neil Anderson og John Burroughs med et mål om å sove bedre i løpet av klatreturene de hadde. De tre klatrekompisene og ingeniørene endte med å utvikle verdens første oppblåsbare liggeunderlag i 1972, og Therm-a-Rest har siden vært et verdens ledende merke innenfor liggeunderlag og soveposer.

I serien finner du de klasiske brettbare waffel liggeunderlagene som erfarne fjellfolk og klatrere sverger til på grunn av god isolasjon og lav vekt. (eventuelt benytt som ekstra isolerende lag under oppblåsbart underlag !).

De har også et bredt speker av oppblåsbare liggeunderlag med gode isolerende egenskaper for dem som ønsker bedre komfort på tur. Til disse underlagene følger det med praktis pumpesekk som gjør det ekstremt raskt å pumpe opp liggeunderlaget.

 

 

 

Trustpilot
© 2022 | KARTBUTIKKEN | Tel: 67 59 28 10 (09:00-16:00 hverdager)| E-post: [email protected]